FORGOT YOUR DETAILS?

Monipuolinen ja taatusti hauska kokonaisuus!

Loistava mahdollisuus yhdistää omaan tapahtumaanne vähän kaikkea, kohderyhmä huomioiden ja tottakai ammattilaisen otteella ja huippuasenteella.

Trubaduurikokonaisuus rakentuu teeman "mies ja kitara Tapio Rautavaaran hengessä" -ympärille. Kyseessä on keikkasetti, joka on yhdistelmä stand-upia ja musiikkia sisältäen puheimitointia, imitointia laulamalla sekä myös laulutulkintaa omalla äänellä.

Tunnettuja imitointihahmoja on varastossa reilut 100, joista keikoilla kuullaan aina vaihdellen noin kolmeakymmentä mm: Jope Ruonansuu, Aku Hirviniemi, Andy McCoy, Kimi Räikkönen, Toni Nieminen, Juhani Tamminen, Marco Bjurström, Timo Soini,  Aira Samulin, Martti Ahtisaari, Tarja Halonen, Paavo Lipponen,  Matti-Esko Hytönen, Hannu Karpo jne jne. Laulajista mm. Juice Leskinen, Tuomari Nurmio, Cheek, Georg Ots, Reino Helismaa, Matti Inkinen (SIG), Martti Syrjä ( Eppu Normaali ), Jukka Kuoppamäki, M.A Numminen, Vesa-Matti Loiri ja Jaakko Teppo ja paljon muita. 

Mikäli kaipaatte piristystä tapahtumaanne, ja pilkettä silmäkulmaan on edellä kuvattu kokonaisuus juuri teitä varten. Esityksen voi tilata kauttamme lähes minne tahansa ja on lisäksi loistava kokonaisuus yhdistää illanviettoon esimerkiksi yhteisen aktiviteetin jälkeen. Ja mikä parasta, tässäkään tuotteessa ei hintalappu päätä huimaa.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää palvelustamme!

TOP