FORGOT YOUR DETAILS?

Case Janton Oy / SSM Suomen Suoramainonta

Kokonaisuuteen kuului tapahtuman suunnittelu, toteutus, aikatauluttaminen, tilavaraukset aktiviteetit, ruokailut, tarjoilijat, alkoholitilaukset, esiintyjien järjestäminen, sekä kokonaisuuden hallinta.

Tapahtumaan osallistui n. 64 henk. Vuosijuhla kokonaisuus rakentui Suomenlinnan viihtyisiin toimitiloihin.

Juhla alkoi Suomenlinnan Kuntomaneesilla hyvänmielen joukkuepelillä, tankofutiksella. Ohjaajamme ottivat ryhmän vastaan, esittelivät lajin ja turnausrakenteen. Joukkueet olivat jaettu ennakkoon ja syötetty suoraan sarjataulukkoon.

Tankofutisturnauksen yhteyteen Kuntomaneesille oli järjestetty ”tankofutis Wrap-menu”.  Tiukan turnauksen jälkeen osallistujille oli tietenkin varattuna myös suihku ja saunatilat käyttöön.

Tiimihenkeä nostattavan aktiviteetti osuuden jälkeen, Illanvietto jatkui Pirunkirkon viihtyisissä illanviettotiloissa. Illanviettotila oli ennakkoon somisteltu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarjoilijoiden tuoman maittavan BBG illallisen lisäksi paikalle oli järjestetty DJ- viihdyttämään.

Hanna HeikariJohdon assistentti, Janton Oy / SSM Suomen Suoramainonta
Vietimme konsernimme vuosijuhlaa Suomenlinnassa lauantaina 7.2.2015. Juhlinnan aluksi panostimme tiimihenkeä nostattavaan liikuntaan, kun X-perience järjesti meille mahtavan Tankofutis-turnauksen Kuntomaneesin hienoissa puitteissa. Tämä hulvaton laji oli kaikille aivan uusi kokemus ja siitä innostuneena porukka heittäytyi todella hienosti pelin pauloihin. Kentällä nähtiin upeita joukkue- ja yksilösuorituksia! Virkistäytymisen jälkeen iltamme jatkui Pirunkirkon tunnelmallisessa juhlasalissa illallisella ja loppuilta heiluttiin Helsingin yöelämässä. X-perience ansaitsee täydet kymmenen pistettä päivämme kokonaisjärjestelyistä. Ohjaajat hoitivat tapahtuman ammattitaidolla ja innolla. Tankofutis-turnauksessa he saivat meistä tiristettyä aina vain vähän lisää potkua peliin. Voin lämpimästi suositella X-periencen palveluja kaikille. Ja kokeilkaa ihmeessä Tankofutista! Ette tule pettymään.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää palvelustamme!

TOP