FORGOT YOUR DETAILS?

Case Pappila Penkkala Group

Kokonaisuuteen kuului tapahtuman aikatauluttaminen, tilavaraukset aktiviteetit, ruokailun ja grillimestarin järjestäminen, sekä kokonaisuuden hallinta.

Tapahtumaan osallistui n. 50henk. Virkistyspäivä aloitettiin töiden jälkeen henkilökunnan yhteisellä tankofutis turnauskokonaisuudella Kupittaan urheiluhallissa Turussa. Ohjaajamme ottivat ryhmän vastaan, esittelivät lajin ja turnausrakenteen. Joukkueet olivat jaettu ennakkoon ja syötetty suoraan sarjataulukkoon.

Yhteisen todella tiukan turnauksen jälkeen ryhmä siirtyi yhteiskuljetuksella Maskun saunaparonin viihtyisiin tiloihin luonnon rauhaan. Illanvietto aloitettiin avotulen äärellä yhteisellä alkumaljalla, jossa X-perience henkilökunta toivotti osallistujat tervetulleeksi ja kävi läpi loppuillan ohjelman.
Virkistyspäivän teemana oli rento yhdessäolo. Loppuillan aikatauluttaminen ja ohjelma rakennettiinkin tämä huomioiden hyvin joustavaksi ja avoimeksi kokonaisuudeksi. Mökkimäisessä miljöössä luonnon rauhassa asiakkaille oli varattuna koko Saunaparonin toimintaympäristö viihtyisällä Paronin majalla, sekä maanalaisilla holvisaunoilla ja kabineteilla. Savusaunomisen yms. lisäksi järjestimme possujuhlat grillimestari palvelulla. Hyvin teemaan sopiva maittavan konstailematon possujuhla menu, jossa grillimestari oli paikalla leikkaamassa ja tarjoilemassa ruokaa vieraille.

Matias MäenpääToimitusjohtaja, Pappila Penkkala Group
X-periencen avulla säästin omaa työaikaani roimasti kun sain koko paketin saman katon alta. Voin lämpimästi suositella heitä jokaiselle yritykselle tai ryhmälle! Ohjelmapalvelu X-periencen järjestämä tankofutis on huikea tapa viettää koko porukan kanssa yhteistä aikaa. Ja siihen voivat osallistua kaikki

Kiinnostuitko?

Kysy lisää palvelustamme!

TOP